mandag 8. juni 2009

Ka skulle man gjort uten gode venninner?

Guri og Linn-Heidi har påtatt seg oppgaven med å hjelpe meg med å lage 97 bordkort til bryllupet:) Linn-Heidi har tilogmed sagt at ho ska lage 97 blomster for å lime på kortan!! Så da blir det vinkveld hos meg på torsdag med masse skravling og kortlaging:) Det e så deilig med sånne som vil hjelpes tel. Og som om ikkje det va nok, så har de sagt at de kan hjelpes tel å lage bryllupskaka!!! Mitt store problem ser ut til å være historie;) Så jente, dokker skal få dokkers lønn i himmelen <3

Ellers va det veldig koselig på treff i dag. Timan sprang avgårde og plutselig va det på tide å dra på jobb. Gikk veldig fint på opplæring inne på avdelinga, så det skal nok gå bra å jobbe der og:) I morra e det opplæring - dagvakt. E litt sur for det for han Eirik og ho Mamma ska ta med seg lillebror og dra til Narvik! Eg vil og til Narvik! Men men, nån må vel tjene penga i denna husholdninga;)

Det e så godt å komme heim fra seinvakt til stilt og roligt hus. Deilig å gå inn til lillegutt og stryke han på kinnet, der han ligg så fredfull og go:) E han ikkje verdens deiligste? ;)

4 kommentarer:

 1. Åh, så bra at det ordne seg med både bordkort og kake! :)

  Herlig bilde av Casper ja :D

  SvarSlett
 2. joooooooo <3 verdens nydeligaste, nesten :D

  SvarSlett
 3. Kor du har fådd deg jobb, da? Jo, han e skjønn:-)

  SvarSlett